Om Roland System

Roland System har över 30 års erfarenhet inom skjutdörrsgarderober och monterar över hela Skåne.

Vi erbjuder garderober med skjutdörrar av högsta kvalité! Detta kan vi garantera genom att det är vi själva som tillverkar dem. Vi lyssnar på ditt förvaringsbehov och ritar tillsammans med dig ett förslag på garderoben och inredningen. Därefter skräddarsyr vi skjutdörrsgarderoben efter dina mått. Från golv till tak, längs med eller vinkelrätt mot snedtak. På så sätt erbjuder vi en speciell tjänst som gör att du får exakt det du vill ha.


Vi på Roland System vill att alla våra kunder skall vara nöjda med sin förvaringslösning och vi gör allt vi kan för att kunna erbjuda en bra lösning till högsta möjliga kvalitét och lägsta möjliga pris.


Vi erbjuder också en unik service. Vi samarbetar med en golv- och en målerifirma, så vi kan erbjuda en helhetslösning om du vill förnya hela rummet i samband med garderobsmontaget. Vi på Roland System sköter kontakter med de andra hantverkarna så att logistiken fungerar smidigt och så att du endast behöver ha en kontakt för hela renoveringen.


Det innebär att du får en offert på hela jobbet, och således också en faktura med hela kostnaden och Rotavdraget samlat.

Kontakta oss

ROT-avdrag

From 1 januari 2016 gäller följande:

ROT står för Reparation/underhåll, Ombyggnad och Tillbyggnad av befintliga byggnader. För att vara berättigad till ROT-avdrag så måste du:

  • vara obegränsat skattskyldig i Sverige
  • vara minst 18 år
  • ha haft utgifter för HUS-tjänster (ROT och RUT kallas tillsammans för HUS-tjänster)
  • vara ägare till småhus eller bostadsrätt
  • ha kostnader som är hänförliga till ditt eller dina föräldrars hushåll

Rotavdraget är 30%

Rotavdraget motsvarar 30% av arbetskostnaden inklusive moms. Maxbeloppet är 50 000 kr per person och år. Det är en skattereduktion och skatten kan aldrig minska till mindre än 0. Du kan med andra ord aldrig få mer i skattereduktion för husarbete än du ska betala i slutlig skatt efter att dina avdrag är gjorda.

Från och med den 1 juli 2009 gäller fakturamodellen. Det innebär att du som köpare får skattelättnaden direkt vid köpet av tjänsten. Du betalar 70% av arbetskostnaden till oss och vi begär resten från Skatteverket.


Arbetsgången

Du som kund:

  • får preliminär skattereduktion direkt på slutfakturan
  • får meddelande från Skatteverket om utbetalt belopp till oss som utförare
  • ska söka slutlig skattereduktion i din deklaration


För att kunna göra ett rot-avdrag på fakturan behöver vi följande information om dig:

  • namn och personnummer
  • fastighetsbeteckning, eller organisationsnummer på brf, samt lägenhetsnummer


Vill du veta mer om ROT så hittar du utförligare information på www.skatteverket.se

Kontakta oss